maandag 17 september 2012

25 jaar getrouwd...


Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover...we vierden ons 25 jarig huwelijksfeest.


15 september 1987
In de zomervakantie zijn we begonnen met alle voorbereidingen voor ons feestje.
Het begon allemaal met een dagje Volendam en Marken.....op zoek naar geschikte kleding en ideeën want ons thema was: oud Hollands, dit even voor degenen die nog niet eerder hierover op m'n blog gelezen hebben.  

Dit leuke plaatje stond op een kaart die we kregen Een week later gingen we terug naar dit winkeltje. Hier kochten we klederdracht van Marken....Bij de voorbereidingen hoorde ook het pimpen van een paar witte klompen. Zo zijn ze geworden.....


In plaats van teenslippers....

servetten in stijl..we bleken ze niet nodig te hebbenOp woensdag zou ik met de Bees kniepertjes bakken, maar die mislukten. De dag erna ben ik opnieuw begonnen met m'n oude vertrouwde recept. Geen deegballetjes maar beslag.Prima gelukt. Het grappige is dat we aan het eind van ons feestje zagen dat we vergeten waren de kniepertjes bij het ijs te serveren, dus sommige mensen genieten daar nu waarschijnlijk nóg van....

ons huis is al redelijk in stijl dus daar deden we niet zo veel aan...


Vorige week maandag kwam Bram op het leuke idee om ons op de foto te zetten in klederdracht en deze dan op A-3 af te laten drukken.
We moesten zo stroef mogelijk kijken, net zoals dat vroeger ging . Dit bleek nog lang niet zo gemakkelijk....halverwege.... allebei de slappe lach en dan weer serieus kijken.
Ik vind dat Jeroen het goed heeft gedaan!


En dan is het zaterdag..alles staat klaar voor het bezoek. 's Morgens alle buren en aan het eind van de middag onze familie en vrienden.


Een tafeltje met ons trouwalbum


En een tafeltje met een gastenboek


En hier is ie dan: mijn grote liefde, Jeroen! Door dik en dun mijn man.


De buurjongetjes

Devina, van de Bizzy Bees

En dit schattige boerinnetje is Isa-Beau


Even een slokje hoor, dat moet ook gebeuren.


Even één van onze dierbare geschenken eruit gelicht: een setje heel oude mini-klederdracht van Marken...zó bijzonder...

En deze lamp met onderstaande tekst erbij:
Zó lief!

Op een ander moment komen er meer foto's, maar die moeten nog bewerkt worden door Bram. Hij was de fotograaf. Het kan nog wel een poosje duren voordat alles klaar is want er liggen nog andere opdrachten te wachten.
Nou ja, wat in het vat zit verzuurt niet.....

We zijn God dankbaar voor zijn nabijheid in de afgelopen 25 jaar en dat we elke dag nog steeds blij zijn met elkaar....
15 september was voor ons een dag met een gouden randje. Zoveel lieve mensen om ons heen en prachtig nazomerweer (op vrijdag hingen we nog aan de stokken van de partytenten, zodat ze niet weg zouden waaien).
Nu genoeg geblogd en verder met opruimen en de WC eens even goed soppen....

15 opmerkingen:

Denise zei

Such a sweet post, glad you enjoyed your anniversary.

affectioknit zei

Congratulations and many blessings!

~Have a lovely day!

Jolanda zei

Gefeliciteerd!
Wat een leuke klompen had je gepimpt.
Mooi hè, als je zo terug kunt kijken op een bijzondere dag.

Bianca zei

Gefeliciteerd met dit mooie heugelijke gegeven. Uit alles spreekt de liefde, de foto's, de woorden. Ik wens jullie nog eens 25 gelukkige huwelijks jaren erbij (maar dat mogen er ook best een heleboel meer zijn :D)

Veel liefs

Anoniem zei

Allereerst van harte gefeliciteerd met het behalen van dit mooie jubileum! En daarna.. wat een heerlijk feest moet dat zijn geweest! Ontzettend leuk, zo allen in klederdracht en lekker Hollands. En dan ook nog eens die prachtige, serieuze foto.. Een pláátje voor aan de muur!

Ik wens jullie nog graag vele jaren in liefde en gezondheid toe. Gods zegen.

It's me zei

Wat een heerlijke foto's van een mooie dag !!...gefeliciteerd !!!...smak smak.....goed hoor !!...25 jaar !!...geweldig.....wij bijna 20 jaar.....volgend jaar op 1 april...en das geen grap !...liefs Ria...♥♥♥

Anoniem zei

prachtig! typisch hollands..in jullie boeren kiel...zo noemen jullie dat toch ? op ze hollands..lijkt me dat jullie heel veel plezier hebben gehad...groetjes

Anoniem zei

Happy Anniversary! It looks and sounds like you had a wonderful party. Oh, I liked the floral clogs. They were cute. I would wear them instead of flip flops.

Blessings! :)

Dee zei

what a wonderful way to celebrate your 25Th anniversary. Loved seeing all the photos...the outfits were charming and I have to say you were a beautiful bride with a handsome groom.

Anoniem zei

Nog van harte met het 25-jarig huwelijk!
Prachtige foto's zo op z'n oud-hollands..

Dagelijks Brood zei

Wat een heerlijk feest moet dat zijn geweest! Nog van harte gefeliciteerd met jullie huwelijksjubileum! Ik wens jullie nog heel veel jaren samen in goede gezondheid en met Gods zegen toe!! Wij waren afgelopen zaterdag 1 jaar getrouwd.

Jedidja zei

Gefeliciteerd en ik wens je Gods aanwezigheid toe: iedere dag verder.

Anoniem zei

hi mvr dieneke ik zou niet de blog verwijderen alleen minder bloggen..uw heef het misschien verkeerd begrepen..ik zal een grab button maken...bedankt voor emailen
http://mylifeandmyfaith3.blogspot.nl/

Yvonne zei

Alsnog mijn felicitaties! Wat een mooie foto's heb je erbij geplaatst.

Mrs. Smith zei

Happy 25th anniversary! It was wonderful to see your post about your special day! I am always so blessed by your blog! Blessings and hugs!