vrijdag 9 juni 2017

Afscheid van dit blog.....


 Dit wordt het laatste bericht wat ik zal plaatsen op dit blog......


Vijf jaar geleden, in maart 2012, schreef ik m'n eerste post en zo is er een mooi beeldverhaal ontstaan van deze 5 jaar die achter ons ligt....


De eerste twee jaar over ons leven in Lelystad, toen over de plannen voor het starten van een gezinshuis en de verdere weg ernaartoe, de verhuizing naar Ede, de start van ons gezinshuis, de verhuizing naar Bennekom en hoe ons leven daardoor veranderde....   


Ik schreef over ons huis, m'n huishouden, over ons eigen gezin, over onze pleegkinderen, over onze familie, het overlijden van Jeroen z'n moeder, de scheiding van Jasper en Leonie, de verkering van Bram en Rowan die uitging. Maar ook over de prachtige nieuwe partners die we naast hun mochten begroeten en over de verkering van Liese en Pieter, die gaan trouwen in september en natúúrlijk over de geboorte van ons eerste kleinkind Boaz!  
Kortom over diepte- en hoogtepunten uit ons leven. 


Dit schrijven was steeds weer een uiting vanuit mijn relatie met Jezus. Hij staat aan het hoofd van ons leven. Zonder Hem was dit blog er nooit geweest. Hij gaf steeds opnieuw de inspiratie om te schrijven. Om met anderen ons levensverhaal te kunnen delen.
De afgelopen maanden is er een verlangen gaan groeien in mijn hart om met dit blog te stoppen en met een nieuw blog te starten.
Via m'n nieuwe blog wil ik meer gaan schrijven over mijn relatie met Jezus. Over de levensreis die we aan het maken zijn en waarbij het zoeken naar MEER van Jezus en minder van onszelf nooit ophoudt totdat we alles hier op aarde mogen loslaten en voor altijd bij Hem mogen wonen.......

Achter de schermen is er iemand ('link') bezig geweest om voor mij een blogboek te maken van m'n blogberichten van de afgelopen 5 jaar en nu is het bíjna klaar.
Een mooie afsluiting, een cadeau van Jeroen!

Binnenkort zal ik een link op dit blog zetten naar mijn nieuwe blog.....hoe de titel is ?
Daar ben ik nog over aan het denken.....

Bedankt voor het volgen en alle reacties van de afgelopen vijf jaar.
Het waren bijzondere jaren...... 
       


11 opmerkingen:

huis tjokvol zei

Jammer hoor dat je stopt met dit blogje, ik las altijd zo graag je blogjes, maar ik blijf je volgen hoor...

Gr yvonne

Marja Verschoor-Meijers zei

Ik ben benieuwd naar je nieuwe blog!

Pippa's Hus zei

Jammer dat je stopt, fijn dat we mee mochten kijken en ik verheug me op je vervolgblog....XX Esther

It's me zei

Ben benieuwd naar je nieuwe blog.....en net wat jij zegt...het waren bijzondere jaren....liefs ria x

marijke zei

Bedankt voor het fijne blog 'Tree of life homemaking'. Ik proefde altijd de liefde tot de Here Jezus en de mensen om je heen. Ik zie uit naar je nieuwe blog en hoop er net zoveel van te leren en te genieten als van dit blog.

Groeten van Marijke

Sanne zei

Ook ik heb genoten van al je fijne blogjes in de afgelopen jaren.
En ik ga je dan ook zeker volgen op je nieuwe blog.

Aafke zei

Ik zie uit naar je nieuwe blog! Word vast inspirerend omdat Jezus je bron is. Liefs!! <3

marmarel zei

Fijn dat je op een andere plek doorgaat met bloggen. Ik heb je blogjes hier altijd met veel plezier gelezen. Ik dacht zomaar dat jij al veel langer blogde dan ik, toen ik je blog ben gaan lezen. Voor mij wordt het in oktober 5 jaar. Ik blijf je zeker volgen!
Groetjes van Marijke

Ron de Graaff zei

Dank je voor je posts op je kleurrijke blog in de afgelopen jaren. Je nam ons op een creatieve manier mee in jullie wel en wee. Graag gaan we je weer volgen op je nieuwe blog. Een warme groet!

Angelina Ava zei

Great post! I love this content. Thanks for sharing your helpful experience. Click Here

Anne zei

I enjoyed visiting here and am sorry to see you go! I will follow at your new place, and yes! I am ready to meet my King! ♡