zaterdag 3 februari 2018

Nieuwe start.....


Al maanden kom ik niet tot bloggen op m'n nieuwe blog en daarom heb ik de knoop maar doorgehakt om gewoon met m'n eerste blog verder te gaan!

Ik mis het schrijven over al die gewone, dagelijkse momenten in ons leven. En het maken van bijpassende foto's. Alhoewel het meestal andersom was: eerst plaatjes schieten en er daarna over vertellen.  


Zo maakte ik gisteren bovenstaande foto toen ik na een fikse griep weer voor het eerst naar het bos in Bennekom kon gaan. 
Kreeg meteen een stukje blauwe lucht en wat zon cadeau!


Tussen de boomtoppen vlogen twee bonte spechten achter elkaar aan....het voorjaar hangt in de lucht.
Het blijft in de winter een uitdaging om wat kleur op de foto te kunnen krijgen, maar uiteindelijk is dat toch gelukt!Ik ga de komende tijd eens even bij lezen op jullie blogs want ook dat heeft een hele poos stilgestaan!

Tot snel!

6 opmerkingen:

Marike zei

Fijn dat je weer lekker naar buiten kon. En dan met een zonnetje er bij! :-)

marijke zei

dag Dieneke,

Wat leuk dat je weer wilt gaan bloggen! Heb jouw gezellige warme en inspirerende blogjes echt gemist. Mooie foto's, ik proef de liefde tot de Schepper. Fijn dat je weer bent opgeknapt na de griep.

Hartelijke groeten van Marijke

marmarel zei

Wat fijn om weer een bericht van je te lezen. Ik blog zelf op dit moment niet zoveel, maar af en toe even bijpraten voelt toch fijn. Gelukkig dat je weer opgeknapt bent. Het gaat wel erg rond, meerdere collega's van mij waren erdoor geveld. Tijd voor het voorjaar, al mag het van mij nog wel even écht winter worden. :-)
Groetjes, Marijke

Pippa's Hus zei

Wat gezellig om je hier weer te zien! XX Esther

It's me zei

Wat leuk Dieneke ...jij weer terug hier.....ik ga er weer van genieten...liefs van mij x ❤️

Ron de Graaff zei

We misten je berichtjes Dieneke. Gezellig dat je terug bent van weggeweest 😉!