woensdag 7 maart 2018

Voorjaarsschoonmaak dag 3


Wat een rust... Jeroen is met J vertrokken naar de judo les, R is boven in de weer met haar kamer , L is bezig met z'n laptop en D zit met de krant bij mij aan tafel. Even een blogmomentje. 


De saus voor de spaghetti staat al te pruttelen op het fornuis....Vanmiddag was de kamer van J aan de beurt. Hij vond het geweldig om mee te helpen. Lekker de ramen zemen, dus spelen met water! We hebben het aardig droog kunnen houden en de ramen zien er spik en span uit! 
Ik maakte alles schoon en als laatste mocht hij met de stofzuiger aan de gang. 
FEESTJE!
Achter de kastjes en de bank...


En daarna alles samen weer gezellig neerzetten.


De beer werd ondergestopt. 


En de dieren kwamen weer netjes op een rij op de kast te staan....klaar was het weer.

R is ook begonnen met opruimen en de extra schoonmaakdingetjes zoals de ramen lappen en achter de kledingkast stofzuigen. Veel is er bij haar niet te doen want ze is altijd al heel secuur met schoonmaken en heeft er ook veel lol in.Voor deze week even genoeg grote schoonmaak. Maandag ga ik er weer mee verder want morgen hebben we onze vrije ochtend en vrijdagochtend hebben we de jaarlijkse planbespreking van D bij 's Heeren Loo. 
Op vrijdagmiddag gaan Jeroen en ik onze tassen inpakken en om een uur of 5 op weg naar ons kleine huisje in Laag Soeren.
Tot volgende week! 

3 opmerkingen:

It's me zei

Geniet van een heerlijk weekend ....liefs Ria x ❤️

marijke zei

Alvast fijne dagen toegewenst in jullie vakantiehuisje! Geniet ervan.

ღ Haal adem! zei

Geniet ervan samen. Fijne tijd samen.