Tree of life

Tree of Life oftewel de Boom des levens wordt beschreven in het Bijbelboek Openbaring 22:1-3.

Daar staat:
"En hij liet mij een zuivere rivier zien, van het water des levens, helder als kristal, die uit de troon van God en van het Lam kwam.
In het midden van haar straat en aan de ene en de andere zijde van de rivier bevond zich de Boom des levens, die twaalf vruchten voortbrengt – van maand tot maand geeft Hij Zijn vrucht. En de bladeren van de boom zijn tot genezing van de heidenvolken.
En geen enkele vervloeking zal er meer zijn. En de troon van God en van het Lam zal daar zijn, en Zijn dienstknechten zullen Hem dienen, en zullen Zijn aangezicht zien, en Zijn Naam zal op hun voorhoofd zijn."

Belofte voor de toekomst:

De Boom des levens (De Here Jezus Christus) geeft ons genezing en de kans om voor eeuwig in Gods nabijheid te mogen leven.Bij de Here Jezus ben ik dagelijks in de leer. Hij onderwijst mij door de Heilige Geest welke weg ik mag gaan. Een weg die mij uiteindelijk thuis brengt bij God de Vader! 
  

Here Jezus: Boom des Levens: Tree of  Life

Tree-of-Life menora


                                          

Voor Hem leef ik!
Voor Hem blog ik, om te getuigen van Zijn
Liefde ........ om te schrijven over mijn ervaringen als  (vaak struikelende) volgeling van Hem.
Vol verwachting kijk ik uit naar de dag dat ik Hem mag ontmoeten.


3 opmerkingen:

Denise zei

One of My Favorite verses.I love it! A Sister In Christ.Denise

Johannes H. van Nieuw Amerongen zei

Hoi Dineke.
Wat heb je een mooie plaatjes overal staan van jullie 'nieuwe leven'!

Zeg, stuur je graag een CD van Rich Mullins hoor. Als je je adres of een adres aan me kunt doorgeven, dan komt de CD jouw kant op.

-ik hoor het wel, doeg.

Anoniem zei

Hi Dieneke! Love the pictures of Christ! I love the reminder that this life is short, and we have Him to look forward too! Hugs!